Laukku-Centerissa teet löytöjä

Laukku-Centerissä on hyvä valikoima laadukkaita laukkuja joka tarpeeseen. Meiltä löydät sekä kotimaisia että ulkomaisia laukkuja, matkalaukkuja, reppuja, lompakoita, vöitä käsineitä sekä paljon muuta.

Kotimaisia nahkalaukkuja meiltä löytyy muun muassa Honkolta sekä Laukku-asemalta. Erittäin laadukkaita ulkomaisia nahkalaukkuja meille toimittaa trendikäs tanskalainen merkki Re:Designed by Dixie. Heidän valikoimastaan löytyy myös lompakoita ja käsineitä. Valikoimassamme on myös keinonahkaisia ja kankaisia laukkuja usealta eri valmistajalta. Matkalaukkumme ovat laadukkaita Epicin valmistamia.

Lompakoissamme löytyy sekä kotimaisia että ulkomaisia merkkejä. Lompakoita löytyy moneen eri tarpeeseen ja myös etälukusuojattuna. Lisäksi meiltä löydät laajan valikoiman etälukusuojattuja korttikoteloita.

Käsinevalikoimamme sisältää niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin merkkejä naisille, miehille ja lapsille.

Meiltä löytyviä tuotemerkkejä ovat esim. Re:designed by Dixie, Mutka, Sajaco, Epic, Daniele Donati, Nokian nahkatuote Nabo, Honko, Laukku-asema, Eriksson sekä Markku Tuomalan nahkakintaat ja -sormikkaat.

Lahjatavara- ja tuliaisvalikoimastamme löytyvät muun muassa Maija Peltosen käsintehdyt kynttilät, pehmolelut ja leluautot.

Laukku-Centerin lahjakortti on aina toivottu ja mieluisa lahja.

Avoinna su-pe 10-18, la 10-16 ja sopimuksen mukaan.

Puh. 044 0565 021, info@harkapakari.fi