Laukku-Center

Avoinna su–pe 10-18, la 10–16 ja sopimuksen mukaan.
Yhteydenotot p. 044 0565 021, info@harkapakari.fi
Laukku-Center myös verkossa laukkucenter.fi

Verkkokauppaan ›

Laukkuliike Laukku-Center, Huittinen

Laukkuja, reppuja, käsineitä ja muita tuotteita kotimaisista ulkomaisiin laatumerkkeihin

Härkäpakariin Huittisiin voit piipahtaa myös veskakaupoille! Laukku-Center on hyvän valikoiman laukkuliike, josta löydät seuraavan tuotetarjonnan.

Kotimaiset ja ulkomaiset laukut. Kotimaisia nahkalaukkuja saatavilla mm. Honkolta. Laadukkaita ulkomaisia nahkalaukkuja toimittaa muun muassa Re:Designed, Sajaco, The Chesterfield Brand ja A. Eriksson. Valikoimassa myös keinonahkaisia ja kankaisia laukkuja sekä miesten laukkuja.

Matkalaukut. Laadukkaita Epicin valmistamia malleja, joiden ominaisuuksia ovat muun muassa maahantuojan takuu, TSA-lukot, vahva rakenne ja vaihdettavat pyörät. Lisäksi löytyy matkailutarvikkeita, kuten matkalaukkuvöitä, vyölaukkuja, passipusseja, nimitägejä ja lukkoja.

Lompakot. Sekä kotimaisilta että ulkomaisilta merkeiltä, moneen eri tarpeeseen, myös etälukusuojattuna. Lisäksi laaja valikoima etälukusuojattuja korttikoteloita. Merkkeinä mm. Re:Designed, Honko, A. Eriksson ja Nabo.

Käsineet. Niin ikään kotimaisia ja ulkomaisia käsineitä naisille, miehille ja lapsille. Esim. Markku Tuomalan nahkakintaat ja -sormikkaat sekä Sajacon laadukkaat nahkakäsineet miehille ja naisille. Muita merkkejä muun muassa Hofler, Mutka, Migant ja Re:Designed.

Reput. Meiltä löydät reput koko perheelle eri käyttötarkoituksiin. Lapsille kerho- ja jumppareppuja, koululaisille koulureppuja sekä aikuisille hyvä valikoima reppuja työhön ja vapaa-aikaan. Myös cityreppuja löytyy erittäin hyvä valikoima.

 Vyöt. Arkeen ja juhlaan. Laadukkaat Boxer Clubin kotimaiset nahkavyöt naisille ja miehille. Lisäksi valikoimissa miesten olkaimet sekä Veniz-vyöt.

Meiltä löytyy myös verkkokauppa laukkucenter.fi

Verkkokauppaan ›

Tuotemerkit

Laukku-Centerin tuotemerkkejä ovat esim. Re:designed by Dixie, Mutka, Sajaco, Epic, Daniele Donati, Nokian nahkatuote Nabo, Honko, Laukku-asema, A. Eriksson, Migant, The Chesterfield Brand, Boxer Club, Veniz ja Markku Tuomala. 

Autamme mielellämme, jos etsit jotain tiettyä tuotetta. Kerrothan toiveistasi! Toki olet tervetullut muuten vain katselemaan, mitä meiltä löytyy. Laukkuliikkeemme on hyvä paikka hankkia myös lahjat tai lahjakortti läheiselle.

 

Katso sijaintimme ›

Yhteydenottolomake

Soita