Hesburger Härkäpakari

Avoinna ma–su 9–23
Yhteydenotot p. 02 567 000, huitti@hesburger.fi

Tervetuloa syömään ›

Hesburger Härkäpakari, Huittinen

Helposti hyvää kotimaista, aamusta iltamyöhään

Härkäpakarin monipuoliseen taukopaikkaan kuuluu Hesburger. Moni tuntee "Hesen" suomalaisena pikaruokaravintolaketjuna, jonka listalta löytyy paljon vaihtoehtoja hampurilaisista salaatteihin, vegeversioihin ja jälkiruokiin, koko perheelle.

Hesburgerin ruuat valmistetaan tuoreista, ensiluokkaisen puhtaista raaka-aineista. Hampurilaispihvit ovat 100 % naudanlihaa ja& salaateissa käytetään aina kun on mahdollista kotimaisia kasviksia sekä vihanneksia. Maankuulut majoneesit ovat yksinään jo syy, miksi moni Hesen tiskille päätyy.

Hesburgerin listalta Huittisten Härkäpakarista löydät myös erilaiset kausitarjoukset. Ravintolan yhteydessä on lisäksi lastennurkka pallomerellä, jossa pikkuväki viihtyy mukavasti ruokailun ohessa.

Tervetuloa ›

Hesen herkkujen rinnalle löytyy muitakin vaihtoehtoja

Kuten kahvila-ravintolamme aamupala, lounas, À la carte- listan annokset tai pienempään nälkään sämpylät sekä muut välipalat. Kaikki löytyy kätevästi saman katon alta, joten voit itse valita vapaasti, mitä milloinkin haluaisit syödä. Katso kahvila-ravintola-osiosta, milloin aamupalaa ja lounasta on tarjolla. 

Härkäpakari on mainio paikka pysähtyä niin pitkänmatkan kulkijalle kuin paikalliselle tulla viihtymään sekä syömään! Meillä on pirteä tunnelma ja iloinen palvelu.

Yhteystietomme ›

Yhteydenottolomake

Soita