Monipuolista syötävää aamusta iltaan

Aamu alkaa maukkaasti Härkäpakarin aamupalalla, joka on tarjolla joka päivä kello 10 asti. Aamupalaan sisältyy muun muassa puuro, leivät lisukkeineen, pekoni, keitetyt ja paistetut kananmunat, mehut sekä Presidentti-kahvi, tee tai kaakao.

Jos kaipaat vain välipalaa, saat meiltä maukkaat täytetyt voileivät, sämpylät ja paninit. Myös makeaan nälkään löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisista leivonnaisista. Valikoimastamme löytyy myös hyvä valikoima gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita.

Suurempaan nälkään sopii maukas lounaspöytämme. Lounaspöydästä löytyy päivittäin lähiseudun raaka-aineista valmistettua perinteistä maukasta kotiruokaa. Mikäli et ehdi syödä ravintolassa, pakkaamme lounaan mukaasi. Lounaaseen sisältyy lämpimän ruuan lisäksi salaattipöytä, ruokaleivät ja -juomat sekä jälkiruoka ja Presidentti-kahvi, tee tai kaakao. Saatavilla on myös monipuolisen A la Carte- listamme annokset, joka päivä kello 21.30 asti.

Tuliaiset hoituvat samalla. Myytävänä on kukkia, lahjatavaroita, leluja sekä kotimaisia käsintehtyjä kynttilöitä. Runsas makeisvalikoimamme sisältää suosituimmat karkit ja suklaat sekä Urjalan Makeistukun karkkirasiat.

Muita meiltä löytyviä palveluita ovat Veikkauksen Online-pelipiste ja peliautomaatit, monipuolisen valikoiman autotarvikkeita, Huittisten kaupungin infopiste, Otto-automaatti, kirjepostilaatikko ja kesäisin Pingviini-jäätelökioski.

Pihaltamme löytyy Nesteen kylmäasema sekä sähköautojen latauspiste. Pihalta löytyy myös leikkipaikka lapsille, jossa voi kiikkua keinulaudalla, laskea liukumäkeä tai ihastella hevos-, karhu- ja joutsenpatsaitamme.

Meiltä löytyy noin 200 asiakaspaikan lisäksi kokoustila Kammari. Kammari on 20 hengen kokoustila, jossa järjestät helposti ja kätevästi pienet kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet. Tarjoilut hoituvat helposti kahvila-ravintolasta tai Hesburgerista.

Aukioloajat: ma-pe 5.30-23.00, la 6.30-23.00 ja su 7.30-23.00.

Aamupala saatavilla joka päivä klo 10 asti
Lounas ma-su 11.00-16.00
A la Carte 10.30-21.00

Risto Rytin katu 2, 32700 Huittinen
Puh. 02 – 565 000

info@harkapakari.fi