Monipuolista syötävää aamusta iltaan

Kahvila-Ravintola Härkäpakarissa taltutat niin pienen kuin suurenkin nälän. Tarjolla on syötävää pikkupurtavasta A la Carte-annoksiin. Välipalaksi löytyy maukkaita voileipiä, sämpylöitä, paniineita sekä leivonnaisia. Meiltä saat tuoretta Presidentti-kahvia, teetä ja kaakaota.

Päiväsi voit aloittaa Härkäpakarin monipuolisella aamupalalla, joka on tarjolla joka päivä kello 10 asti. Lounaspöydästä löytyy päivittäin lähiseudun raaka-aineista valmistettua perinteistä maukasta kotiruokaa. Mikäli et ehdi syödä ravintolassa, pakkaamme lounaan mukaasi. Saatavilla on myös herkullisia A la Carte aterioita moneen makuun aina klo 21.30 asti. Erityisruokavaliota noudattaville on tarjolla laktoosittomat ja gluteenittomat vaihtoehdot.

Ravintolasta saat myös tuliaiset. Myytävänä on kukkia, lahjatavaraa, kotimaisia Maija Peltosen käsintehtyjä kynttilöitä sekä leluja. Hyvästä ja runsaasta makeisvalikoimasta löytyy mm. Urjalan makeistukun erilaiset karkit.

Valikoimissamme on saatavilla monipuoliset autotarvikkeet. Myös Veikkauksen Online-pelipiste on kahvilassa. Asiakaspaikkoja on noin 200 sekä 20 hengen kokoustila.

Huittisten kaupungin matkailun infopiste sijaitsee kesäisin Härkäpakarin piha-alueella ja talvisin Hesburgerin tiloissa Härkäpakarin sisällä.

Ulkona on tarjolla Otto-automaatin ja jäätelökioskin palvelut sekä postilaatikko postilähetyksiä varten.

Aukioloajat:
ma-pe 5.30- 23.00, la 6.30-23.00, su 7.30-23.00

Risto Rytin katu 2, 32700 Huittinen
Puh. 02 – 565 000