Info-piste opastaa kesällä

Huittisten kaupungin matkailun infopiste sijaitsee kesäisin Turku-Tampere tien vieressä Härkäpakarin piha-alueella, josta maamme kolmas virallinen matkailutie TAIKAYÖNTIE alkaa.

Infopisteen oppaita saat soittamalla numeroon 050-353 2298. Infopisteen löydät myös Hesburgerin tiloista Härkäpakarin sisältä. Elokuun puolestavälistä toukokuun loppuun matkailun infopiste palvelee kaupunginvirastossa numerossa (02) 560 4208. Lisätietoja Huittisten matkailutarjonnasta saatte osoitteista huittinen.fi tai taikayontie.fi

Kesäaikaan asiakkaita palvelee myös jäätelökioski.

Huittinen

Huittinen on vetovoimainen aluekeskus, joka sijaitsee Pori-Helsinki ja Turku-Tampere – teiden risteyksessä eteläisessä Satakunnassa. Asukasluku on 10.700. Vuoden 2009 alusta Vampulan kunta liittyi Huittisten kaupunkiin.

Huittinen on Satakunnan kolmanneksi suurin kauppakaupunki , tarjoten monipuoliset kaupan palvelut yleisliikkeistä erikoisliikkeisiin. Autokaupat, huonekalukaupat, tekstiili-, kenkä-,sisustus- sekä monet muut erikoisliikkeet palvelevat laajoilla valikoimilla ja hyvällä palvelulla ison talousalueen asukkaita.

Huittinen on ruokakaupunki. Raaka-aineiden tuotannosta tärkeimmät ovat broilerin- ja possunlihan tuotanto, avomaanvihannekset sekä vilja. Huittisissa tuotetaan elintarvikkeita koko Suomen markkinoille: lihavalmisteita, vihannes- ja marjatuotteita, valmisruokia. Ruokaelämyksiä tarjoavat monet ravintolat ja pitopalvelut. ” Hullu mies Huittisista syö enemmän kuin tienaa.” Tämä koko Suomen tuntema väittämä kertoo juuri siitä, että Huittisissa on aina ollut ruokaa tarjolla yllin kyllin- kaupunki kasvaa juuri ruokakaupunkina. Teknologiateollisuus alihankintaverkostoineen myy tuotteitaan kansainvälisille markkinoille, vaikkapa ovia Euroopan luotijuniin, tai puutuotteita Puolaan.

Huittisissa on lukuisia aktiivisia kulttuuri- ja liikuntatoimijoita: Huittisten seudun musiikkiopisto, näytelmäryhmät, liikuntaseurat. Laadukkaassa Risto Ryti-auditoriassa järjestetään jatkuvasti erilaisia korkeatasoisia kulttuuritapahtumia.

Yritysten ja järjestöjen suurillekin tapahtumille tarjotaan korkeatasoiset puitteet
Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksessa.

Huittinen – Kohdataan siellä.